У Броварському районі підірвали міст і готуються до бою - йде ворожа колона

У Броварському районі підірвали міст і готуються до бою - йде ворожа колона

Укрінформ
Станом на 14.00 27 лютого всі вісім об'єднаних територіальних громад Броварського району та їх населені пункти перебувають під контролем України. Тривають заходи по виявленню і знищенню ворожих ДРГ.

Про це Укрінформу повідомили у Київській обласній державній адміністрації.

«Броварський район: Станом на 14.00 27.02.22 року усі (вісім) територіальних громад та їх населені пункти знаходяться під контролем. На території Броварської ТГ проводяться заходи по виявленню та знищенню ДРГ ворога. Пошкодження об'єктів критичної інфраструктури немає. Очікуємо ворожу колону зі сторони Басані, Бикова. Підірвали міст. Колона змінила напрямок руху. Готуємось до бою», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було виявлено дві підозрілі особи, вочевидь, не місцеві із пачкою грошей. Їх затримано і наразі триває допит.

Як повідомлялося, у Бучі на Київщині снаряд влучив у дев’ятиповерховий житловий будинок, сталося займання. Жертв та постраждалих немає.

24 лютого Президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні й розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст завдано ракетних ударів, атаковано військові об'єкти Збройних сил України.

В Україні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-