Росія планує запустити фейк про те, що Зеленський погодився на капітуляцію — Ткаченко

Росія планує запустити фейк про те, що Зеленський погодився на капітуляцію — Ткаченко

Укрінформ
Російські інформаційні війська збираються запустити інформацію українцям, що нібито Президент України Володимир Зеленський погодився на капітуляцію.

Як передає Укрінформ, про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

«У російських інформаційних військ дах поїхав взагалі. Вони нам – українцям – які шосту добу відбивають атаку «другої армії у світі» збираються вкинути інформацію, що нібито ми, наш Президент Володимир Зеленський, начебто погодилися на капітуляцію. Ви уявляєте, наскільки панічні настрої у кремлівських ботів, якщо вони таке придумали?», - написав Ткаченко.

Він зазначив, що за крайніми опитуваннями у Зеленського наразі підтримка серед українців - 91%, і такої підтримки не було ніколи в житті Путіна, навіть за найкращі часи.

«Це заздрість недополітика, недолідера, недолюдини Володимира Путіна до Президента, що зібрав навколо себе увесь український народ. Ми – нація!», - написав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що розпочинає спецоперацію в Україні та вводить російські війська. Після цього на ряд українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об'єкти ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-