Російські загарбники обстріляли лікарню у Василівці

Російські загарбники обстріляли лікарню у Василівці

Фото
Укрінформ
У Василівці російські війська обстріляли хірургічний та санітарний відділи лікарні.

Про це повідомляє ДСНС у Запорізькій області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Окупанти обстріляли хірургічний та санітарний відділи КНП "Василівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування". Персонал та пацієнти сховалися в укриття", - йдеться у повідомленні.

Для забезпечення безперебійного електроживлення у лікарні рятувальники встановили бензогенератор. Як повідомляє ДСНС, згодом, загорівся дах, внутрішнє оздоблення та медичне обладнання на площі 40 кв.м.

Бійці ДСНС ліквідували загоряння. Жертв та постраждалих немає.

Крім цього, у Бердянську внаслідок обстрілу снаряд влучив в нафтобазу без подальшого горіння, постраждав охоронець. Його госпіталізували до лікарні.

У Розівці внаслідок авіаудару травмувалося двоє людей, яких госпіталізували до лікарні. Місцеві органи влади евакуювали 15 місцевих жителів. Рятувальники залучалися для евакуації населення.

Також рятувальники додали, що російські війська повністю знищили Аварійно-рятувальну частину АРЗ СП ГУ ДСНС України у Запорізькій області. Знищено 8 споруд і 24 одиниці техніки, пошкоджено 5 споруд і 20 одиниць техніки. Ще 10 одиниць техніки окупанти забрали. Коли почалися обстріли, 65 рятувальників зуміли швидко заховалися у двох укриттях. Один зі співробітників ДСНС заховався у каналізаційному колодязі. Жертв та постраждалих немає. "Військові РФ знайшли наших рятувальників та дали дві години на евакуацію з частини. 1 березня окупанти знову зайшли на територію частини та забрали ще деяку кількість техніки, іншу, яка не підлягала відновленню, знищили", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, розграбували приміщення будівель і вивезли речі.

Як повідомлялося, 24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-