До боротьби України проти Росії готові долучитися три тисячі добровольців зі США

До боротьби України проти Росії готові долучитися три тисячі добровольців зі США

Укрінформ
Три тисячі американських добровольців готові приїхати в Україну для протистояння російській агресії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Оперативний ЗСУ.

Зазначається, що добровольці готові протистояти Російській Федерації у складі міжнародного батальйону.

Серед охочих - ветерани бойових дій в Іраку та інших гарячих точках у всьому світі. Загалом в Україну прямують понад 16 тисяч іноземних добровольців.

Як повідомлялося, в Україні створюється Інтернаціональний легіон територіальної оборони у складі іноземців, які бажають долучитися до опору російським загарбникам та захисту світової безпеки.

Іноземці мають право вступити до Збройних сил України на військову службу за контрактом у добровільному порядку, зокрема й до лав Сил територіальної оборони ЗСУ.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування.

Фото: Facebook.com/Добровольці-Божої-Чоти

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-