Зеленський - росіянам: Вам за позицію загрожує автозак, а не ГУЛАГ

Зеленський - росіянам: Вам за позицію загрожує автозак, а не ГУЛАГ

Відео
Укрінформ
Громадяни Російської Федерації роблять свій вибір прямо зараз, є ще час зробити його без непоправних втрат, коли найбільша загроза - звільнення, а не ГУЛАГ.

Про це у відеозверненні сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Громадяни Росії роблять такий самий вибір прямо зараз. У ці дні. У ці години. Між життям і рабством. Сьогодні. Завтра. Найближчого тижня. Це час, коли ще можна перемогти зло без непоправних втрат. Коли за позицію загрожують звільненням або автозаком, а не ГУЛАГом. Матеріальними втратами, а не розстрілом. Не проґавте цю можливість. Соцмережі, друзі, знайомі та ні, колеги та родичі. Вас повинні почути! Ми, українці, – ми хочемо миру!", - сказав Президент України.

Зеленський наголосив, що ця боротьба не лише за мир в Україні, а насамперед за мир та добробут у самій Росії.

"Це боротьба і за вашу країну. За те найкраще, що в ній було. За свободу, яку ви бачили. За достаток, який ви відчували. Якщо ви промовчите зараз, то за вас потім говоритиме лише ваша бідність. А відповідатимуть їй лише репресії. Не мовчіть", - закликав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-