У Старомайорському загарбники відбирають у людей їжу, пальне і техніку

У Старомайорському загарбники відбирають у людей їжу, пальне і техніку

Укрінформ
Російські військові продовжують займатися мародерством, зокрема, у Старомайорському на Донеччині загарбники відбирали у людей їжу, пальне і техніку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.  

"Російські окупанти - вбивці та мародери! В Україні вже неодноразово фіксувалися випадки мародерства зі сторони російсько-окупаційних військ <...>Так, сьогодні надійшла інформація від жителів населеного пункту Старомайорське, що до них заїхала колона окупантів. Погрожуючи зброєю, військовослужбовці зс рф почали відбирати у людей їжу, пальне, комп’ютерну техніку та телевізори", - йдеться у повідомленні.

Голодні, деморалізовані та вкриті ганьбою, ці виродки все частіше вдаються до грабежів та насильства щодо мирного населення, наголошують в ООС.

"Забирають акумулятори, ліхтарики та батарейки. Тобто, коли росіяни кажуть: «Мы пришли вас освабаждать!», насправді, вони прийшли визволяти українців від матеріальних цінностей та благ, які були здобуті ними чесною працею. Здобувши замість воєнних успіхів лише «паливо» для своїх крематоріїв, російські військові вдаються до банального грабунку. Але це буде єдине досягнення, яким вони зможуть похизуватися, якщо залишаться живими", - додають в ООС.

Як повідомлялося, з 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-