Ворог уповільнює темпи, але не відмовився від наступального задуму - Міноборони

Ворог уповільнює темпи, але не відмовився від наступального задуму - Міноборони

Відео
Укрінформ
Ворог уповільнює темпи просування, але не відмовився від наступального задуму.

Про це написала заступник міністра оборони України Ганна Маляр у Фейсбуці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«14-й день героїчного опору українського народу російській навалі. Яка, власне, триває сотні років і в нас нарешті є історичний шанс поставити на цьому крапку. Від сьогодні ми ще на один день ближче до перемоги! Ворог сповільнює темпи просування вглиб нашої території, але не відмовився від наступального задуму. Тому не розслабляємось. Наша задача - дотиснути ворога і бути потужним тилом нашої армії», - написала Маляр.

Вона зазначила, що інформація надходить у Генштаб вчасно і в повному обсязі. За її словами, 24//7 щосекундно надходить інформація з усіх можливих джерел - відкритих та закритих, розвіддані, знята технічним способом та за допомогою сучасних програм. Також є штат військових професіоналів, які перевіряють, обробляють, аналізують і миттєво передають інформацію для ухвалення рішень.

«Інформація про пересування військ ворога або дислокацію підрозділів ворога, яку ви викладаєте в соцмережах або передаєте у ЗМІ, - також обробляється. Тому вся ця інформація у перевіреному та опрацьованому вигляді доходить до адресата. Як ухвалюються рішення? На базі комплексного аналізу ситуації по всій державі, аналізу загального задуму ворога, загального планування оборони по всій лінії фронту та загальних спроможностей ЗСУ. Тобто інформація в окремому районі чи місті не дасть вам уяви про комплексну ситуацію по державі», - написала Маляр.

Вона додала, що військово-політичне керівництво держави вчасно отримує весь спектр інформації по ситуації на фронті і має змогу оперативно ухвалювати рішення.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-