Бої на Луганщині не припиняються ані на хвилину - голова ОВА

Бої на Луганщині не припиняються ані на хвилину - голова ОВА

Укрінформ
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів на Луганському напрямку, бої не припиняються. Луганщина тримає оборону.

Про це написав у Телеграмі керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

“Луганщина тримає оборону, гірко оплакує втрачене населення, але щоранку знаходить сили відкидати ворога, змушуючи відступати. Мужні та сильні, вільні... Ситуація вкрай складна. Бої не закінчуються ні на хвилину. Багато жертв. Відсутні комунікації. Знеструмлено 27 населених пунктів повністю, 11 частково, загалом це 115 461 споживачів. Немає газу, води, опалення”, - написав Гайдай.

Він наголосив, що віра мешканців області в ЗСУ безкінечна.

“Кожного дня Луганщина виходить на мітинги проти російської окупації. Ніхто не хоче бути ні в нафантазованій «ЛНР», ні в Росії, під керівництвом божевільного!” - заявив голова ОВА.

Як повідомлялося, 24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-