107 захисників суверенітету України відзначені нагородою Президента за мужність

107 захисників суверенітету України відзначені нагородою Президента за мужність

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відзначив 107 співробітників Національної гвардії, поліції, ДСНС та Державної прикордонної служби. 

Відповідний указ №124/2022 опублікований на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що нагороди присвоєні «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі».

Зеленський нагородив захисників орденами Богдана Хмельницького, “За мужність”, а також медалями “За бездоганну службу”, “За військову службу Україні” та “Захиснику Вітчизни”.

У Національній гвардії відзначено 39 військовослужбовців, у Національній поліції – 31, у Державній службі з надзвичайних ситуацій – 23 та у Державній прикордонній службі – 14 працівників.

Раніше цього дня глава держави присвоїв звання Героя України 14 військовослужбовцям та відзначив державними нагородами 120 військовослужбовців.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-