Російський корабель здійснив п’ять пострілів у небо над Одесою – ОВА

Російський корабель здійснив п’ять пострілів у небо над Одесою – ОВА

Укрінформ
10 березня російський корабель здійснив із акваторії Одеської затоки п’ять пострілів у небо над містом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє речник Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у своєму телеграм-каналі.

«Російський корабель здійснив 5 пострілів у небо над Одесою. Інформація наразі уточнюється. Пізніше прокоментую», - зазначив Братчук.

Як згодом повідомив Братчук у телеграм-каналі, «постріли Росії в акваторії Чорного моря, що належить Україні, були перевіркою та розвідкою, щоб виявити вогневі позиції наших сил ППО».

Як повідомлялося, захисники Одеси надійно стримують ескадри ворожих кораблів, що раніше наближались до узбережжя міста. Більшість їх перебазувались до кримського мису Тарханкут та озера Донузлав. Вогнем підрозділів Протиповітряної оборони ЗСУ протягом останніх чотирьох доби знищено в районі Одеси чотири літаки СУ-25 та два гелікоптери противника.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-