Одеса наїжачилася і пропонує безплатні памперси російським воякам

Одеса наїжачилася і пропонує безплатні памперси російським воякам

Фотохроніка війни
Укрінформ
Центральні вулиці Одеси укріпили бетонними брилами та мішками з піском. Також тут розклали протитанкові їжаки і встановили патріотичні банери.

Містом, яке готується до оборони у разі вторгнення російських окупаційних військ, пройшлися фотокореспонденти Укрінформу.

Протитанкові їжаки щільними рядами розміщені, зокрема, на головній вулиці Одеси – Дерибасівській. У мирний час тут завжди було чимало туристів, тепер – багато оборонних конструкцій.

Читайте також: Пам’ятник Дюку в Одесі обклали мішками з піском

Вулиці у центрі міста перекриті блокпостами з банерами, на яких вказується напрямок руху для російського корабля, а також те, що Одеса – це Україна.

Загалом одесити із властивим їм гумором залишили чимало попереджень окупантам. Зокрема, радять не чіпати Одесу-маму, інакше будуть непереливки: «Если Маму кто-то тронет, того Мама похоронит!».

Читайте також: «Не робіть нам нерви»: як в Одесі готуються до оборони

А ще окупантам, які спробують потрапити в Одесу, містяни пропонують безкоштовні підгузки. Переконують, вони точно знадобляться чужинцям.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: Ніна Ляшонок, Юлій Зозуля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-