Українські воїни обіцяють «довічну гарантію» на швидке і прицільно точне знищення ворога

Українські воїни обіцяють «довічну гарантію» на швидке і прицільно точне знищення ворога

Відео
Укрінформ
Українські військові закликають російських загарбників не прикриватися житловими будинками та дитячими майданчиками, адже, ступивши на українську землю, вони підписали собі смертний вирок.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці пресслужби Об'єднаних сил у Фейсбуці.

«Не треба тікати від українських протитанкістів, прикриваючись дитячими майданчиками та житловими будинками. Росіянине, запам’ятай! Тебе не врятує ніщо від ока та гніву наших воїнів. Ступивши на українську землю, ти підписав собі смертний вирок. І все рівно, яка товщина броні в твоїй башті», - зазначають українські захисники.

Вони запевнили, що знищення ворога буде швидким, невідворотним та прицільно точним – «гарантують оборонці Маріуполя (гарантія довічна)».

Як повідомляв Укрінформ, загальні втрати особового складу російських військ від початку нападу на Україну, станом на 11 березня, становлять понад 12 тисяч осіб. Зазначається, що війська РФ втратили 353 танки, 1165 ББМ, 125 артилерійських систем, 58 РСЗВ. Крім того, - 31 засіб ППО, 57 літаків, 83 гелікоптери, 558 одиниць автомобільної техніки, 3 кораблі / катери, 60 цистерн з ПММ, а також 7 БПЛА оперативно-тактичного рівня.

При цьому втрати противника за добу є такими: 266 чол. особового складу, 18 танків, 60 ББМ, 2 артилерійські системи, 2 РСЗВ , 2 засоби ППО, а також 32 одиниці автомобільної техніки. У Генштабі додали, що підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

З 24 лютого в Україні триває війна проти російських загарбників. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-