Росія пропонує іноземним найманцям по 300$ за місяць війни - ЦПД

Росія пропонує іноземним найманцям по 300$ за місяць війни - ЦПД

Укрінформ
Центру протидії дезінформації при РНБО повідомив, що Росія пропонує «благородним» воїнам з Сирії, Лівії та Центральноафриканської Республіки по 300$ за місяць війни.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм організації.

Зазначається, що попри плани російського генералітету, у їхньому війську закінчується жива сила. І щоб хоч якось вирівняти ситуацію, Росія пішла на «хитрість» – вирішила залучити до участі у війні з Україною 16 тисяч добровольців з Сирії, Лівії та Центральноафриканської Республіки.

«Як кажуть, «благородним» воїнам – «благородна» мета: участь у «визвольному русі на Донбасі». Більш реально виглядає мета отримання винагороди в 300$ за місяць війни. А ще реалістичніше: участь у війні – це фактично єдиний шанс для населення цих «країн третього світу» потрапити до Європи. Бо ж було оголошено: здаєшся в полон – потрапляєш в ЄС», - йдеться в повідомленні. 

Водночас в Центрі уточнили, що насправді все не так просто, бо для того, щоб потрапити до Європи, «добровольцям» спочатку потрібно буде вижити в Україні.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-