Зеленський: Кожен удар по Україні – це кроки до самознищення рф

Зеленський: Кожен удар по Україні – це кроки до самознищення рф

Відео
Укрінформ
Кожен удар та постріл по Україні – це кроки до самознищення російської федерації.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Ми воюємо за життя. Ми виборюємо його у ракет, артилерії, танків, авіабомб, мінометів та усього іншого, що російські війська використовують, щоб знищити нас. Усього іншого, чим росія руйнує зараз і себе. Тому що кожен постріл по Україні, кожен удар по Україні – це кроки до самознищення росії. Кроки до самоізоляції, до бідності, деградації», - сказав Зеленський.

Президент наголосив на тому, що нині росію залишають усі, хто просто хоче жити та має чим думати: науковці, артисти , бізнесмени, програмісти.

Він наголосив на тому, що такого удару по людському капіталу рф не переживала десятки років. Але нині завдала його сама собі. "Але нас це не хвилює", - додав глава держави.

Президент рф путін 24 лютого розпочав масштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-