Кіберполіція викрила зрадника, який передавав інформацію про військові об'єкти в Україні

Кіберполіція викрила зрадника, який передавав інформацію про військові об'єкти в Україні

Укрінформ
Співробітники кіберполіції Одещини викрили зрадника - зловмисник передавав росіянам інформацію про військові об’єкти України. Під час обшуку в нього знайшли листування з російськими злочинцями і фото відповідних об'єктів.

Про це Національна поліція України повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Зловмисник через месенджер передавав загарбникам координати стратегічних об‘єктів. Під час обшуку на техніці фігуранта знайшли скріншоти, фото об’єктів військової інфраструктури та відповідне листування з окупантами. 31-річний житель смт Сергіївки налагодив «співпрацю» з військовими-злочинцями рф. Чоловік передавав їм інформацію про місцезнаходження різних стратегічних об’єктів у регіонах держави», - йдеться в повідомленні.

Слідчі відкрили проти зловмисника кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

«За місцем мешкання зловмисника правоохоронці провели обшук та вилучили мобільні телефони, ноутбуки та жорсткий диск. На вилученій техніці виявили докази причетності до злочинної діяльності. Слідчі Білгород-Дністровського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. Надалі розслідування здійснюватиме УСБУ в Одеській області. До уваги громадян! Якщо Вам надходять пропозиції співпраці на користь окупанта, негайно повідомляйте про це в правоохоронні органи», - наголосили в Національній поліції України.

Президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-