Полонений звинуватив керівництво росії у брехні: Нас відправили як

Полонений звинуватив керівництво росії у брехні: Нас відправили як "гарматне м’ясо"

Укрінформ
Полонений 48-річний капітан армії агресора Ігор Руденко звинуватив керівництво своєї країни в тому, що їх відправили в Україну як "гарматне м'ясо".

Про це він розповів під час пресконференції в Інтерфаксі, передає Укрінформ. 

За його словами, російське керівництво не тільки віддає злочинні накази, які, зокрема, стосуються обстрілу житлових кварталів, а й обдурило своїх солдатів, відправивши їх на вірну загибель.

«Росія відправила своїх строковиків та всіх нас на цю безглузду війну як гарматне м'ясо. Нас тут убивають та розстрілюють з усіх боків. Нас тут не вважають за братів. Путіну ми не потрібні, він навіть тіла не забирає, їх просто скидають у братські могили», - сказав загарбник. 

Полонений закликав військовослужбовців армії агресора не повторювати його помилки, не виконувати злочинні накази та розвернути зброю у «зворотний бік».

«Не нападайте на народ України, поверніть зброю в інший бік, ви можете це зробити. Я зробив помилку, але ви можете її не повторювати», - закликав він.

Як повідомлялось, 24 лютого 2022 року президент росії володимир путін розпочав новий етап війни проти України. Російські війська почали руйнувати міста та селища України з використанням артилерійських систем залпового вогню, авіаційних ударів та ракетних атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-