На Херсонщині окупанти планують вводити в обіг рублі

На Херсонщині окупанти планують вводити в обіг рублі

Укрінформ
У Херсонській області з квітня російські окупанти планують вводити в обіг рублі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив депутат облради Сергій Хлань.

«Будуть змушувати приймати рублі в магазинах, і скоріш за все виплачувати зарплати «новій адміністрації». Думаю, врешті дійде справа і до рублевих зарплат у діючих бюджетних та комунальних установах», - розповів він. 

Депутат закликав ігнорувати розрахунок в рублях, адже "рублі це нікчемний папір", а головне, що  Херсонщина – це Україна!". 

"Потроху Херсонщину втягують у рублеву зону. ХНР все ближче, але відправимо цей «ХНР» за російським кораблем!", - додав Сергій Хлань.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні на площі Свободи щодня відбуваються мирні акції проти російських окупантів. 21 березня на мітингу російські військові застосували зброю проти людей. 

У вівторок херсонці знову вийшли на мирний мітинг проти російської агресії, і російські військові знову використали проти них силу. Є постраждалі та затримані.

з 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-