У росії заявили про жертви від снаряду, що «прилетів з території України»

У росії заявили про жертви від снаряду, що «прилетів з території України»

Укрінформ
Керівник Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що в селі його регіону вибухнув снаряд, нібито випущений з території України, і є жертви.

Як передає Укрінформ, про це губернатор написав у своєму ТГ-каналі.

За його словами, снаряд розірвався в селі, є постраждалі, їм зараз надається допомога. «Для безпеки жителів Журавлівки та Нехотіївки адміністрація Бєлгородського району запроваджує режим НС у цих двох селах. Подробиці про стан здоров'я постраждалих повідомлю трохи згодом», - написав Гладков.

Журавлівка, Нехотіївка – села Бєлгородського району, розташовані на відстані до 1 км від українського кордону. Тут же розташований прикордонний пункт пропуску "Гоптівка" з українського боку, "Нехотіївка" - з російського.

Раніше експерти говорили про небезпеку провокацій з російської сторони з метою посилення мобілізаційного потенціалу російського населення.

24 лютого 2022 року путінська росія розпочала неспровоковану війну проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. На боротьбу з загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні Сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога і завдають йому нищівних втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-