Узбережжя Одеси знову обстріляли ворожі кораблі

Узбережжя Одеси знову обстріляли ворожі кораблі

Укрінформ
Вранці 24 березня біля узбережжя Одеси знову з'явились ворожі кораблі, що маневрували і здійснили декілька пострілів у напрямку міста з метою психологічного тиску на жителів.

Про це повідомляє у Фейсбуці речник Одеської областної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Вражина зранку трохи намагався нам влаштувати тут невеликий переляк. Не вдалося. Сигнал повітряної тривоги... Ну полякали, ну покрутилися біля нашого берега. Тож русский корабль - нехай іде на**й!» – прокоментував ситуацію Братчук.

Речник ОВА також зауважив, що українські військові готові дати відсіч рашистам у разі їх атаки на місто - топити кораблі противника.

Це вже не перший обстріл узбережжя Одеси з кораблів. Зокрема, 22 березня у бік Одеси російськими бойовими кораблями з акваторії Чорного моря було випущено п'ять ракет. Але жодна з них не досягла цілі.

Як повідомлялося, напередодні стало відомо, що українські захисники знищили командира бригади морської піхоти Росії полковника Шарова. Він командував тими піхотинцями, які хотіли штурмувати Одесу, але були ліквідовані під Миколаєвом та Маріуполем.

24 лютого російський президент путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-