Російські загарбники обстріляли село на Миколаївщині - троє загиблих, 13 поранених

Російські загарбники обстріляли село на Миколаївщині - троє загиблих, 13 поранених

Укрінформ
Російські загарбники обстріляли село Явкине Баштанської громади на Миколаївщині - три людини загинули, 13 отримали поранення.

Про це повідомила Баштанська міська рада у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогоднішній день став ще одним чорним днем для нашої громади. Рашисти обстріляли «Смерчами» мирних жителів села Явкине та евакуйованих жителів зі Снігурівської громади. В результаті ворожого нападу три людини загинули, 13 отримали поранення, один у тяжкому стані. Постраждали будівлі школи, старостату, кількість приватних будівель уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що досі тут було тихо. Відомства, які обслуговують інфраструктуру, працювали у штатному режимі. Більшість магазинів також відкриті і мають широкий асортимент товарів за доступними цінами. Щоправда, є перебої з пальним, працює лише одна автозаправка, в наявності тільки дизель. У вечірній час у зв'язку з низькою напругою зникає вода.

24 лютого президент російської федерації володимир путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-