Лише два гуманітарних коридори на сьогодні ‒ з Маріуполя та Мелітополя

Лише два гуманітарних коридори на сьогодні ‒ з Маріуполя та Мелітополя

Відео
Укрінформ
На п'ятницю, 25 березня, погоджено 2 гуманітарних коридори для евакуації населення.

Про це у відеозверненні повідомила віцепрем’єр-міністр ‒ міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні погоджено два гуманітарних коридори. З міста Маріуполь до міста Запоріжжя для тих, хто виїжджатиме на власному транспорті. А також відбуватиметься централізована евакуація на автобусах, яка запланована з міста Бердянськ. Зараз там знаходяться 48 автобусів, вони стоять на в'їзді до міста Бердянськ. Ми зробимо усе від нас залежне", - сказала Верещук.

За її словами, на в'їзді до Бердянська також знаходиться бензовоз. Після його допуску в місто, маріупольці зможуть дозаправити власний транспорт на заправках, що знаходяться на проспекті Східний, 4а та вулиці Мелітопольське шосе, 87б.

Ще один погоджений маршрут, додала міністр, з міста Мелітополь до Запоріжжя. Місце зборів – пожежна частина №9.

Автобуси для евакуації та гуманітарним вантажем зранку заїхали в місто і після розвантаження гуманітарної допомоги будуть подані до місця зборів.

Раніше Верещук повідомляла, що з населених пунктів, де ведуться активні бойові дії, 24 березня вдалося евакуювати 3343 особи. Із семи гуманітарних коридорів спрацювали всі.

Фото: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-