Поліція за місяць знешкодила близько сотні ДРГ в Україні

Поліція за місяць знешкодила близько сотні ДРГ в Україні

Укрінформ
Працівники Національної поліції з 24 лютого знешкодили близько сотні російських диверсійно-розвідувальних груп. 

Про це повідомив у телеефірі перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін, передає Укрінформ.

“Ми відзначаємо подальшу активність диверсійно-розвідувальних груп. Тільки органи Національної поліції за місяць цієї війни знешкодили близько сотні диверсійно-розвідувальних груп загальною кількістю понад 500 осіб”, - сказав він.

Єнін додав, що у п’ятницю на території Подільського району Києва правоохоронці затримали чотирьох диверсантів, які знімали блокпости та інші військові об’єкти і передавали ці дані російським спецслужбам.

Загалом, додав посадовець, противник після провалу свого бліц-кригу змінив первинну тактику і вдається до ракетно-артилерійських обстрілів, руйнуючи цивільні об’єкти.

24 лютого 2022 року путінська росія розпочала новий етап війни проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Пресслужба операції Об’єднаних сил поінформувала, що російські війська планували провести операції із захоплення України з 20 лютого до 6 березня.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-