За добу від обстрілів агресора на Донеччині загинули п’ятеро людей, 22 поранені

За добу від обстрілів агресора на Донеччині загинули п’ятеро людей, 22 поранені

Укрінформ
На Донеччині 31 березня від обстрілів російського агресора ще п’ять цивільних людей загинули та 22 були поранені. Серед поранених - четверо дітей.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Росія вбиває цивільних! Сьогодні внаслідок російських обстрілів на Донеччині загинуло 5 людей: 2 - у Мар’їнці, 2 - у Вугледарі та 1 - у Костянтинівці. Поранення одержали 22 людини, у тому числі – 4 дитини», - написав очільник області.

Він зазначив, що вдалося уточнити інформацію про двох людей, які загинули біля Мелекіного під час спроби вирватися з Маріуполя. Серед них – одна дитина.

Точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі встановити досі неможливо.

Згідно з інфографікою, яку опублікував Кириленко, загалом на 31 березня (на 20.00), починаючи з 24 лютого, на Донеччині від дій російських загарбників загинули 137 та були поранені 560 мирних мешканців регіону.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-