У Балаклії загарбники обстріляли евакуаційну колону, загинув водій

У Балаклії загарбники обстріляли евакуаційну колону, загинув водій

Укрінформ
У Балаклії Харківської області російські війська обстріляли евакуаційну колону, яка намагалася вивезти людей зі зруйнованої напередодні лікарні, і вбили одного з водіїв.

Про це повідомив під час телемарафону начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"По Балаклії, де зруйновано було вчора лікарню. Лікарі намагалися самостійно виїхати звідти і евакуювати людей. За домовленістю було направлено колону, яку не запустили в місто - вона була обстріляна ще на підходах російськими окупантами на блокпості. Є жертви. За попередніми даними, водій одного з автобусів загинув", - зазначив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, 2 квітня російські війська обстріляли районну лікарню у зайнятій ними Балаклії на Харківщині. Будівля частково пошкоджена. Пацієнти та медичний персонал, загалом близько 70 людей, потребували негайної евакуації.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-