У росії поранених військових агітують повертатися на війну - розвідка

У росії поранених військових агітують повертатися на війну - розвідка

Укрінформ
Поранених російських солдатів переконують повертатися на війну. Задля цього поширюють у військових медзакладах рф фейки.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

"Окупанти посилюють антиукраїнську, антизахідну пропаганду у російських військових медичних закладах. Для цього воєнно-політичне управління східного військового округу рф вимагає організувати "проведення воєнно-політичного інформування про хід демілітаризації та денацифікації України з використанням спеціального випуску газети "Комсомольская правда", - ідеться у повідомленні.

У ГУР повідомляють, що російські госпіталі переповнені військовослужбовцями, які брали участь у бойових діях в України, з пораненнями різної тяжкості. Більшість з них не бажають повертатися у зону бойових дій.

Читайте також: Розвідка оприлюднила список військових зі Пскова, які скоювали воєнні злочини у Бородянці

"Цю ситуацію російські пропагандисти намагаються переламати за допомогою спецвипуску "Комсомольской правды". В ньому розміщені постановчі фотографії радості "звільнених українців", матеріали про "фейковість" світової преси та про підтримку росіян війни проти України", - додають у розвідці.

Читайте також: рашисти можуть вдатись до провокацій на території Придністров'я

Як повідомляв Укрінформ, СБУ перехопила розмови російських військових, де ті розповідають друзям, що так хочуть вирватися з війни в Україні, що відмовляються від обіцяних медалей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-