Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Людяність і рашизм – взаємовиключні поняття

Людяність і рашизм – взаємовиключні поняття

Укрінформ
У тяжких умовах воєнного сьогодення, у нас – українців, кардинально змінилося світосприйняття, оскільки ми зіткнулися з небаченою жорстокістю російських загарбників, які віроломно вторглися на нашу рідну землю

З кожним днем відбувається все більше і більше усвідомлення того, що в сучасному цивілізованому суспільстві існують нелюди з ураженою психікою, які звуться «російською армією» і можуть холоднокровно й не роздумуючи знищувати людей. Як свідчать оприлюднені беззаперечні факти, у звільнених від російських окупантів населених пунктах Донецької, Київської, Луганської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей фіксуються не тільки численні руйнування будівель та інфраструктури, а й скоєні рашистами тисячі жорстоких убивств, зґвалтувань і катувань мирних мешканців.

Список звірств рашистів не вкладається у свідомості жодної нормальної людини. Дуже боляче навіть уявляти, не те що спостерігати, цю жахливу дійсність і розуміти, що війна, яку принесли в наш дім путінські орки – це реальність, а звуки сирен повітряної тривоги і гучні вибухи – нинішні атрибути життя в Україні. 

Але й цього російським окупантам виявилося замало. Вони постійно вдаються до застосування «вишуканих» антилюдських прийомів. Зокрема, під страхом смерті з окупованих ними українських територій вивозяться сотні тисяч українців до росії та білорусі. Люди зі сльозами на очах благають не відправляти їх туди, але рашисти, погрожуючи розправою, змушують їхати.

Під час примусового вивезення громадян з України до росії, ці нелюди творять страшне – забирають дітей від батьків і везуть в невідомому напрямку… Родичів розподіляють по різних територіях і окремим таборах – наметових містечках посеред поля з цілодобовою охороною і тюремним парканом.

Це нереально жорстоко і аморально, як і все те, що накоїли орки в українських містах і селах. Так, з територій Донецької і Луганської областей до росії вже вивезли понад 700 тисяч цивільних осіб (з них – 130 тисяч дітей). Про це повідомила 12.04.22 уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова в ефірі програми Радіо Свобода «Свобода Live». Щодо вказаних таборів вона зазначила, що, наприклад, у Пензенській області росії їх аж чотири… Це свідчить про масштабність злочинного примусового вивезення українців.

Як би російські загарбники не намагалися приховати злочини, які вони вчинили в Україні, у них нічого не вийде, бо процес фіксації здійснюється комплексно (у тому числі, за допомогою супутникових знімків) та всебічно (із залученням як українських, так і зарубіжних фахівців). Не допоможуть рашистам й завезені на тимчасово окуповані території мобільні крематорії для знищення тіл закатованих та вбитих ними мирних мешканців (тільки в Маріуполі таких крематоріїв виявлено 13), оскільки є свідки, і вони не бояться фіксувати та оприлюднювати відповідні факти. Кожен українець прагне захистити рідну землю та зробить усе заради перемоги над ворогом.

Як би не намагалися залякувати мужніх українців рашистські супостати, їм ніколи не вдасться реалізувати свої злочинні наміри, оскільки ще не народився той росіянин, який би зміг побороти українця. Ми сильні, мужні, цілеспрямовані та завзяті в досягненні надважливої мети – перемоги України! Ми неодмінно здобудемо цю перемогу над рашистами, по-іншому й бути не може! Українці повернуться додому, відбудують рідні міста та села, а російська нечисть потоне в ганьбі й власній брехні, бо зло не може й ніколи не буде панувати у світі.

Українці, за нами правда! Ми боронимо рідну землю і захищаємо нашу країну! Ворог не має світлої мети і людських цінностей, він уже зазнає поразки в цій війні, його економіка руйнується санкціями, тому в нього єдиний вихід – якнайшвидше скласти зброю і забратися геть з України! 

Нехай вороги запам’ятають, що Україна – непереможна фортеця, і кожен, хто насмілиться проти неї воювати, приречений на поразку!

Національна академія СБУ

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-