На Донеччині ворожі обстріли - по всій лінії фронту: є загиблі й поранені серед цивільних

На Донеччині ворожі обстріли - по всій лінії фронту: є загиблі й поранені серед цивільних

Фото
Укрінформ
На Донеччині наразі ворожі обстріли тривають по всій лінії фронту, в результаті чого відомо про двох загиблих цивільних та шістьох поранених.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Сьогодні обстріли тривають практично по усій лінії фронту. На даний час відомо про щонайменше 2 загиблих цивільних - у Нью-Йорку та Травневому, а також про 6 поранених (у Мар'їнці, Великій Новосілці, Нью-Йорку та Лимані)», - написав очільник області.

Він зазначив, що військові рф продовжують цілеспрямовано стріляти по цивільним та нищити критичну інфраструктуру.

Зокрема, в Авдіївці російські війська завдали ракетних авіаційних ударів по місту. Постраждала Центральна міська лікарня, школа, житлові багатоповерхівки.

За словами Кириленка, стабільно напружено на Мар'їнському напрямку: Збройні сили України відбили чергову спробу наступу російських окупаційних військ.

Натомість росіяни обстріляли Красногорівку, пошкодили трансформатор та залишили місто без електрики. Ремонтники одразу приступили до відновлення і наразі електропостачання вже вдалося відновити, проінформував керівник ОВА.

«Кожен злочин росії на нашій землі фіксуємо. Росіянам доведеться відповісти за все!», - наголосив Кириленко.

Читайте також: Загарбники продовжують винищувати цивільну інфраструктуру Донеччини – ОВА

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-