Загарбники демонструють зневажливе ставлення до вбитих росіян та їхніх родичів - розвідка

Загарбники демонструють зневажливе ставлення до вбитих росіян та їхніх родичів - розвідка

Аудіо
Укрінформ
Українська розвідка перехопила розмови російських загарбників, які засвідчують зневажливе ставлення російських офіцерів до вбитих і їхніх родичів. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«Вбиті росіяни йдуть за адресою російського корабля. І це вже починають усвідомлювати в армії рф. Принаймні, це випливає з перехопленої розмови двох окупантів. російські військовослужбовці обговорюють ситуацію в частині та ставлення до вбитих з боку своїх командирів. Основні оцінки, які дають поточним подіям: «всім все пох…» і «бардак»», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, офіцери відверто демонструють зневагу до вбитих і їхніх родичів.

Читайте також: Український бізнес на захоплених територіях примушують працювати за правилами рф - розвідка

«Ніяких прощань, нічого. Сьогодні офіцери зайшли сюди, рибалку обговорюють. Розумієш, взагалі всім на...ти. Командир каже: «А, що я, каже, поїду до дружини його і що скажу, ось я його на війну відправив, а ви тут труп зустрічайте». Ти хто за посадою, придурок?», - цитує рашистів розвідка.

На тлі великої кількості вбитих, російські офіцери приділяють увагу виключно зав’язкам на берцях та смітникам: «Першого пацана поховали, командир частини навіть туди не поїхав. Замполіти проводжали його і все. Нічого він не каже, ходить посміхається, перевіряє шнурки, не заправлені у берці. Вони за інше переживають, щоб сміття не лежало у смітнику, щоб бордюрчик був пофарбований».

Далі росіяни обговорюють можливість відмови від підписання контракту та подальшої участі у війні. Роблять висновок, що негативних наслідків це не повинно мати через велику кількість таких «відмовників» навіть серед вищих офіцерів: «Ніхто нічого не скаже. Скільки там відмовників. Комдив повинен сказати і Попов (перший заступник командира 150 МСД полковник В. В. Попов – ред.), який відмовився».

Читайте також: У невизнаному Придністров'ї оголосили воєнні збори – розвідка

В пресслужбі відзначили, що росіяни ставляться до своїх убитих виключно як до «витратного матеріалу», а відомий вислів маршала Жукова «баби ще понароджують» і досі залишається актуальним в росії.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники СБУ перехопили переписку російських загарбників, які скаржаться на те, що їхні офіцери почали розстрілювати солдат, щоб змусити їх наступати на Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-