Американський науковець Бендоу просуває кремлівські наративи

Американський науковець Бендоу просуває кремлівські наративи

Укрінформ
Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України попереджає, що американський науковець Дуг Бендоу просуває у медіа російські наративи про неможливість перемоги України.

Як передає Укрінформ, про це ЦПД повідомляє у Телеграмі.

Бендоу як прихильник колишнього Президента США Дональда Трампа, просуваючи російський наратив, робить висновок, що начебто "постачання західними країнами зброї Україні може призвести до війни росії зі США".

"Хоча Бендоу наголошує, що путін несе одноосібну відповідальність за війну в Україні, але, за версією науковця, саме "США та Європа спровокували" президента росії, порушивши "дані москві гарантії безпеки", - зазначили у ЦПД.

"Жодних гарантій нерозширення НАТО бути не могло, оскільки Альянс дотримується політики "відчинених дверей", - наголосили в ЦПД.

Читайте також: Наратив про необхідність надання Україні зброї має зберігатися постійно - Президент

Це не перші прокремлівські заяви Бендоу, які просуває російська пропагандистська машина, ідеться в повідомленні.

"Сьогодні через науковця кремль намагається схилити Україну до перемовин, переконавши західний світ, що поступки путіну - начебто єдиний варіант завершення війни", - наголосили в ЦПД.

Як повідомляв Укрінформ, депутат Європейського парламенту від Іспанії Мануель Пінеда просуває наратив, що від війни в Україні виграють США і НАТО.

Фото: ZoomViewer

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-