Вояки «днр» просять путіна забрати їх із Херсонщини

Вояки «днр» просять путіна забрати їх із Херсонщини

Укрінформ
Як тільки ЗСУ пішли в атаку на Херсонщині, російські "немічні воїни з "днр" згадали про всі можливі хвороби й звернулись до путіна, щоб той забрав їх.

Про це повідомив у Фейсбуці депутат Херсонської облради, радник голови ОВА Сергій Хлань, передає Укрінформ.

"Російські немічні воїни з "днр" звернулись до путіна, щоб той забрав їх з Херсонщини. Вони згадали, що в них цирози, психічні захворювання і сухоти (туберкульоз). Як тільки наші ЗСУ пішли в атаку — проявились хвороби, і вже хочеться додому?" - написав Хлань.

Він також додав, що чув неодноразово свідчення тих, хто виїжджав з області на підконтрольну територію, люди неодноразово казали, що на ворожих блокпостах особливо жадібними були якраз бойовики "днр" — забирали у людей все, що могли. Грабувати українців їм не заважали жодні сухоти.

А те, що ці бійці "днр", як вони кажуть, голодні, холодні й мобілізовані навіть без медогляду — це, вважає радник голови облради, обличчя істинного ставлення росії до Донбасу.

Читайте також: На Херсонщині загарбники призначили «директора» дослідного господарства

Як повідомлялося, на лінії зіткнення на півдні країни тривають бойові дії: ЗСУ подекуди пішли у контрнаступ, проте загарбники намагаються їм протидіяти і з цією метою підірвали мости через річку Інгулець у районі Давидового Броду та Великої Олександрівки.

За кілька днів українська армія звільнила понад 20 населених пунктів на Херсонщині з боку Дніпропетровської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-