росія краде з окупованих територій все, навіть вцілілі тролейбуси – Президент

росія краде з окупованих територій все, навіть вцілілі тролейбуси – Президент

Укрінформ
російська федерація розграбовує тимчасово захоплені українські території – вивозять абсолютно все, у тому числі машини, металобрухт і зерно.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський під час Азійського саміту з безпеки «Діалог Шангрі-Ла», передає Укрінформ.

«росія хоче зробити неможливим, щоб наша земля, ресурси, вода використовувалися в інтересах наших людей. Вона хоче все це вкрасти, і активно грабує територію, яку їй вдалось окупувати. Звідти вивозять абсолютно все – від машин, які залишилися на вулицях та у дворах, до обладнання із захоплених заводів, від металолому до зерна», - зазначив глава держави.

Він наголосив, що можна уявити, що чого дійшли росіяни, якщо з вщент зруйнованого російською армією українського міста Маріуполя вкрали навіть декілька вцілілих там тролейбусів.

Читайте також: Світу вже пізно заспокоювати росію, треба ставити її на місце - Зеленський

«Ось така вона «велика росія» – краде тролейбуси», - акцентував Президент.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-