За тиждень до ЗСУ поставили понад 14 тисяч бронежилетів та 18 тисяч шоломів

За тиждень до ЗСУ поставили понад 14 тисяч бронежилетів та 18 тисяч шоломів

Укрінформ
Забезпечення армії залишається пріоритетом для Міноборони. За останній тиждень до ЗСУ передано понад 14 тисяч бронежилетів, 18 тисяч шоломів, понад 23 тисячі пар взуття та 23 тисячі комплектів костюмів.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

«Міністерство оборони продовжує чітко витримувати ритм постачання, бо це зараз наш головний пріоритет. За тиждень з 30 червня по 6 липня для забезпечення підрозділів ЗСУ передано більше 14 тисяч бронежилетів, більше 18 тисяч шоломів, більше 23 тисяч пар взуття, більше 23 тисяч комплектів костюмів польових», - повідомила Маляр, додавши, що продовжується постачання зимового одягу.

За словами заступника міністра, найближчим часом, згідно з укладеними договорами, очікується надходження до ЗСУ засобів індивідуального захисту - понад 16 тисяч бронежилетів та 11 тисяч шоломів.

Крім того, в Міноборони укладені угоди для постачання широкого асортименту іншого майна для військовослужбовців – від наметів до білизни.

Маляр також повідомила, що станом на вчора у розпорядженні ЗСУ був запас бронежилетів і шоломів орієнтовно на п'ять бригад.

Читайте також: рф завозить на захоплені території чиновників і вчителів із відсталих регіонів – Міноборони

Як повідомляв Укрінформ, 6 липня Президент України Володимир Зеленський анонсував постачання до України потужної ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-