На півдні ЗСУ ліквідували 58 загарбників і знищили чотири склади боєприпасів

На півдні ЗСУ ліквідували 58 загарбників і знищили чотири склади боєприпасів

Укрінформ
Протягом 9 липня українські військові знищили на Південному напрямку 58 російських агресорів, майже два десятки одиниць техніки, а також чотири склади з боєприпасами.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Противник продовжує ведення бойових дій із зайнятих позицій.  У зв’язку зі значними втратами останній тиждень спостерігається значне погіршення морально-психологічного стану в підрозділах рашистських військ в Херсонській області», - йдеться в повідомленні.

Російські загарбники протягом дня завдали одного ракетного та одного авіаційного ударів: сімома ракетами зі «Смерчу» атакували селище Радушне Криворізького району, а гелікоптером Ка-52 вдарили по урочищу Плотницькому. Попередньо, людських втрат немає.

Читайте також: ЗСУ відбили штурми на кількох напрямках і знешкодили ворожу розвідгрупу

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ завдали двох вогневих ударів по командних пунктах, скупченню техніки та польових складах боєприпасів противника в районі Чорнобаївки. Обсяг втрат загарбників уточнюється.

«Попередньо, за результатами виконання вогневих завдань відомо, що ворог не дорахується 58 рашистів, двох гаубиць «Мста-Б», автоматизованої станції постановки перешкод «Житель», трьох одиниць броньованої та 12 - автомобільної техніки. Також, знищено чотири склади боєприпасів – один на Миколаївщині, решта – на Херсонщині. Остаточні втрати противника дорозвідуються», - зазначають військові.

Читайте також: У Херсоні після «прильоту» детонує ворожий склад боєприпасів

В ОК «Південь» додали, що в Чорному морі на варті північно-західної його частини росіяни лишили два кораблі з понад півтора десятка ракет «Калібр», а також три ВДК.

Як повідомлялося, на Луганщині артилеристи 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила знищили колону танків та БМП російських загарбників.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-