«Памперси поміняйте»: російські вояки панікують і скаржаться на командирів

«Памперси поміняйте»: російські вояки панікують і скаржаться на командирів

Аудіо
Укрінформ
Українська розвідка перехопила телефонну розмову, у якій російський військовий скаржиться на байдужість власного командування.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє в Телеграмі.

У перехопленні загарбник обговорює з батьком становище на своїй ділянці фронту. За словами росіянина, командування обіцяло сформувати новий батальйон, щоб замінити їх, але цього так і не відбулося.

"Нас тут залишилось менше 200. А по списках понад 20 тисяч. Вони нам тільки кажуть – памперси поміняйте. Чого ви боїтесь?", – ділиться він.

російський військовий нарікає на відсутність надходжень нового озброєння. "У нас навіть жодного танку немає. У нас був танк один – 72. Його спалили", – плачеться загарбник.

Він скаржиться, що українські захисники знищили їхні склади з боєприпасами, а тепер взялися за "тил".

Читайте також: За ніч спалили 50 танків: росіяни скаржаться родичам на втрати

Командування ж, за словами загарбника, знаходиться на відстані 90 кілометрів від них. "Навіть якщо в нас щось станеться, якщо нам якась допомога потрібна, вони просто не встигнуть приїхати. Нас просто зітруть з лиця землі", – додає росіянин.

Як повідомляв Укрінформ, перехоплені телефонні розмови свідчать, що в російських військових в Україні починається паніка, вони не хочуть залишатися воювати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-