Данілов про ефект від західної зброї: Ми встановили певний паритет, але хотілося б більшого

Данілов про ефект від західної зброї: Ми встановили певний паритет, але хотілося б більшого

Укрінформ
Іноземне озброєння суттєво змінило ситуацію на фронті та допомогло  встановили паритет у певних позиціях на фронті боротьби проти російської агресії.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов розповів в ефірі всеукраїнського телемарафону, передає Укрінформ.

"Зараз ситуація зовсім інша, ніж місяць тому. Завдяки тому, що ми отримуємо достатню кількість зброї від наших партнерів ми встановили певний паритет на певних позиціях. Чи достатньо цього на сьогодні? На превеликий жаль, я можу сказати, що хотілось би більше", - сказав Данілов.

Читайте також: Ситуація на фронті стабілізувалася - Залужний каже, що допомогли HIMARS

Він також зазначив, що найближчим часом відбудеться зустріч у форматі "Рамштайн", на якій, зокрема, буде міністр оборони України Олексій Резніков.

"Будемо думати, що наші партнери будуть додавати нам зброю, щоб це не було паритетом, а було перебільшенням у нашу користь, щоб у нас була можливість закінчити цю війну", - сказав секретар РБНО, додавши при цьому, що якби така сучасна зброя була у нас на початку війни, "мабуть, ми б могли набагато швидше це все закінчити. Але нам не вірили і почали давати зброю в другій половині березня".

Читайте також: Резніков про розмову з Остіном: Є дуже хороші новини, але деталі будуть пізніше

Він також сподівається, що на новій зустрічі "Рамштайн" партнери нашої держави погодяться на збільшення постачання зброї, щоб на фронті був не паритет, а перевага України.

Нагадаємо: четверта зустріч союзників у форматі "Рамштайн-4" відбудеться 20 липня і цього разу пройде в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-