Денисенко - про вступ білорусі у війну: лукашенко буде петляти до останнього

Денисенко - про вступ білорусі у війну: лукашенко буде петляти до останнього

Укрінформ
На території білорусі не спостерігається концентрації військ, яка б дозволяла говорити про ризик повторного вторгнення в Україну з території цієї держави.

Таку думку в ефірі українських телеканалів висловив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко передає кореспондент Укрінформу.

«Наскільки я розумію і наскільки ми бачимо, такої концентрації немає. Отже, ми можемо говорити про те, що наразі лукашенко не готовий до вступу і своєю армією, і росіяни не готові до того, щоб починати бойові дії зі сторони білорусі», - сказав Денисенко.

Він також нагадав заяву лукашенка про те, що той обов’язково приїде у Крим. «Ось уже минуло 12 місяців, як він їде до Криму. Тобто, у принципі, він буде петляти до останнього, це єдине, що ми маємо розуміти», - зауважив радник глави МВС.

Читайте також: Денисенко - про ймовірність наступу рф на Одесу в 2023 році: Це як зустріти дракона на Хрещатику

Стосовно інформації про підготовку на території білорусі ДРГ Денисенко вказав, що прикордонники, поліція, ГУР МОУ і СБУ максимально виявляють такі групи.

«Перш за все, це стосується не стільки білорусі, скільки прифронтових зон», - уточнив Денисенко, додавши, що з боку білорусі такі випадки також трапляються.

Як повідомлялося, представник Головного управління розвідки МОУ Вадим Скібіцький заявив, що з білорусі на сьогодні немає прямої загрози для України, однак є застереження щодо диверсійних груп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-