Донецька ОВА показала наслідки російських обстрілів Слов’янська

Донецька ОВА показала наслідки російських обстрілів Слов’янська

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео наслідків ворожих обстрілів міста Слов’янськ зранку 25 серпня.

Ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

На відео багатоповерхівки без вікон та дверей, з розбитими балконами, вирва перед під’їздом від російської зброї, нечисленні мешканці, які ще є у місті та дивом залишилися живими.

«Обстріл міста росіяни здійснили сьогодні о 4-й ранку. На щастя, ніхто із мешканців обстріляних будинків суттєво не постраждав. Вже від самого ранку на місці обстрілу працюють місцеві комунальні служби: прибирають і вивозять бите скло, роздають людям плівку, щоб хоча б тимчасово затулити розбиті вікна», - йдеться в дописі до відео.

Влада Донеччини ще раз закликала мешканців евакуюватися в небезпечні регіони.

Читайте також: На Херсонщині ворог обстріляв 10 населених пунктів, є поранені

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи населення, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

На Донеччині проводиться обов’язкова евакуація. До осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. жителів, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, решта мають евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-