Жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту, це 1300 кілометрів - Президент

Жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту, це 1300 кілометрів - Президент

Укрінформ
Президент вважає несправедливим, що про окремі ділянки фронту говорять дуже багато, а про інші – ніби забувають. Адже жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту. 

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Хочу сьогодні подякувати бійцям, які особливо відзначились у цьому. Тільки за першу половину сьогоднішньої доби вдалося збити пʼять з шести російських ракет Х-101. Це дорога втрата для росії – і це порятунок багатьох українських життів», - сказав Зеленський.

Він уточнив, що чотири з цих ракет збили військовослужбовці повітряного командування «Південь». Глава держави подякував їм, а також воїнам 79-ї десантно-штурмової бригади, яка на Донецькому напрямку героїчно стримує ворога.

Читайте також: Повітряні сили знищили ворожий вертоліт Ка-52 та п'ять із шести ракет, випущених по Україні

«До речі, хочу звернутися сьогодні до усіх наших людей, які створюють інформаційну картину – так чи інакше. Будь ласка, звертайте свою увагу і увагу суспільства на те, що жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту. Це тисяча триста кілометрів активних бойових дій. І це просто несправедливо, коли про окремі ділянки фронту говорять дуже багато, а про інші – ніби забувають. Хоча наші воїни на багатьох напрямках – абсолютні молодці, абсолютні герої», - сказав Президент, підкресливши, що захист всієї держави потребує однаково щирої та серйозної уваги.

Читайте також: ЗСУ вдарили по шести пунктах управління ворога і знищили вісім складів

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-