Обстріл Слов'янська: під завалами багатоповерхівки перебувають щонайменше троє людей

Обстріл Слов'янська: під завалами багатоповерхівки перебувають щонайменше троє людей

Укрінформ
У Слов’янську Донецької області після ворожого обстрілу під завалами житлового багатоповерхового будинку залишаються щонайменше троє людей – жінка і двоє чоловіків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Зокрема, упродовж доби на Донеччині зафіксовано 17 обстрілів, внаслідок яких є загиблі та поранені.

Згідно з повідомленням, армія росії вдарила по містах Авдіївка, Бахмут, Курахове, Мар’їнка, Красногорівка, Костянтинівка, Краматорськ, Слов’янськ, селах Карлівка, Георгіївка, Уманське, Максимільянівка, Парасковіївка.

російські війська били ракетами ЗРК «С-300», стріляли з РЗСВ «Град» та «Ураган», артилерії. Зруйновано та пошкоджено 18 цивільних об’єктів, 12 з них - житлові будинки.

"Сьогодні близько 4-ї години ранку ворог завдав ракетні удари по півночі Донеччини. У Краматорську пошкоджено лікарню, в Костянтинівці - приватний будинок. У Слов’янську руйнувань зазнали школа, отоларингічна лікарня, будівля Станції юних техніків та багатоповерхівка. На місці працюють поліцейські та рятувальники, які розчищають завали будинку. Під завалами залишаються щонайменше троє цивільних жителів" - наголошується у повідомленні.

Читайте також: У Слов'янську через обстріл зруйнований під'їзд будинку, під завалами можуть бути люди

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції з Донеччини евакуйовано ще 394 людини, з початку обов’язкової евакуації – понад 14 000 осіб, серед них 2392 – діти, 664 – люди з інвалідністю.

Як повідомляв Укрінформ, за даними очільника Донецької ОВА, 6 вересня російські війська вбили трьох жителів Донеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-