Маляр: «хороші» росіяни потрібні не у нашому інформаційному полі, а в російському

Маляр: «хороші» росіяни потрібні не у нашому інформаційному полі, а в російському

Укрінформ
Пропагандистською зброєю ворога є і «хороші росіяни». Вони справді можуть бути хорошими, але їх однозначно використають проти нас.

Таку думку висловила у Фейсбуці заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає Укрінформ.

"Це наживка - як черв‘ячок на риболовному гачку. Яка з них користь авторитарному російському режиму? Величезна! Бо коли вони є, то режим вже не такий ніби й авторитарний. Вже для противників санкцій і визнання росії країною-терористом є ґарний аргумент - там же є притомні відомі люди, лідери думок, давайте через них змінювати росію і росіян", - написала Маляр.

Вона вважає, що через «хороших» росіян запустять потім виправдання цій війні - "боярє царя ввели в оману або якусь іншу маячню, не має значення, яку. Не плутайте поле битви. Нам "хороші" росіяни потрібні не в нашому інформаційному полі, а в російському - хай достукуються до своїх співгромадян", - додала заступниця міністра.

Читайте також: Україна відповіла на пропозицію ексголови МЗС Румунії «поступитись сусідам територіями»

Вона закликала берегти своє інформаційне поле від російської інформаційної експансії.

"Ми з вами вже за ці пів року дійшли до найвищого рівня інформаційного супротиву - бо в нас не заходить жоден їх фейк та жодна інформоперація - все провалюється. Вони навіть у співпраці з деякими «нашими» політ.силами не можуть ніяк розкрутити цю їхню провокацію про конфлікти у військово-політичному керівництві", - зауважила заступниця міністра.

Маляр нагадала, що в України з рф - війна, яку ворог веде всіма можливими методами та інструментами. "Пропагандистська зброя так само вражає, як ракети, й використовуються вони паралельно - підсилюючи одна одну", - зазначила вона.

Читайте також: У рф визнали «іноагентами» журналістку Латиніну та історика Ейдельман

"Наприклад, чому ми завжди просимо - не вихвалятися публічно яку допомогу ви привезли в шпиталь і не світити сам шпиталь? Ми добре знаємо, що у росіян є координати шпиталів. Але для них важливо не просто влучити ракетою, а завдати одночасно ще й пропагандистського удару", - наголосила Маляр і додала: все, чим ми публічно вихваляємось з координатами і точними назвами, стає мішенню ворога, в яку можна одночасно влучити двома видами зброї - ракетою та пропагандою.

Як повідомляли ЗМІ, російська співачка Алла Пугачова опублікувала в соцмережах «звернення до мін'юсту рф», у якому попросила зарахувати себе «до лав іноагентів своєї улюбленої країни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-