Біля Тореза агресор розгорнув тренувальний табір для зеків – Генштаб

Біля Тореза агресор розгорнув тренувальний табір для зеків – Генштаб

Укрінформ
На полігоні поблизу Тореза, що на Донеччині, російське командування розгорнуло тренувальний табір для підготовки особового складу, що прибув з місць позбавлення волі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«На полігоні поблизу міста Торез окупанти розгорнули тренувальний табір для підготовки особового складу, що прибув з місць позбавлення волі на доукомплектування підрозділів 1 армійського корпусу, що зазнали втрат під час бойових дій», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ЗСУ знищили близько 54 650 російських загарбників

Крім того, повідомляється, що противник продовжує вживати радикальних заходів, щоб утримати ситуацію під своїм контролем на Запорізькому напрямку. Так, командуванням 58-ї загальновійськової армії російських окупаційних військ проведено збори із командирами підрозділів та частин, що діють на цьому напрямку. За наявною інформацією, на зазначеному заході наголошувалася увага на утриманні зайнятих позицій та недопущенні прориву Сил оборони вглиб окупованої території.

Між тим, на тимчасово захопленій території Луганської області колаборанти та лояльні до окупантів місцеві жителі Білокуракинського та Троїцького районів, які активно співпрацювали з окупаційною владою, виїжджають на територію російської федерації. З собою вони намагаються вивезти документи, що підтверджують їх протиправну діяльність у складі самопроголошених органів влади, повідомили в пресслужбі.

Читайте також: У ЗСУ розповіли про захист військових на фронті при радіаційній загрозі

Як повідомляв Укрінформ, в Мелітопольському районі виявлено 118 правоохоронців, які погодилися співпрацювати з окупантами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-