На Харківщині внаслідок вибуху фрагмента ракети загинула родина з дитиною

На Харківщині внаслідок вибуху фрагмента ракети загинула родина з дитиною

Фото
Укрінформ
У селі Федорівка Лозівської громади на Харківщині внаслідок вибуху фрагмента ракети загинула родина з дитиною.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба ГУ Нацполіції в Харківській області, передає Укрінформ.

“Подія сталася 29 жовтня. В результаті загинули 47-річний чоловік, його 35-річна дружина та 4-річна донька. Попередньо встановлено, що чоловік знайшов в полі неподалік села нерозірваний фрагмент ракети С-300. Приніс його на подвір’я за місцем мешкання, де він здетонував”, - ідеться в дописі.

Як повідомила у Фейсбуці радниця голови Лозівської міської тергромади Анна Скрипник, за розповідями місцевих, господар будинку незадовго до вибуху шукав болгарку, начебто хотів розібрати та продати знахідку. Його дружина була вагітною.

“Вибух був настільки потужний, що рештки знаходили за 150 метрів від епіцентру. Батька та доньку вважають умовно загиблими. Це має підтвердити експертиза. Опізнати вдалося лише тіло жінки. Вона носила під серцем ще одну дитину”, - повідомила радниця.

Читайте також: росіяни за добу атакували тринадцять регіонів України – зведення ОВА

За її даними, родина переїхала на Лозівщину із Сахновщинської громади Харківщини, займала садибу на околиці села, далеко від сусідніх хат, це вберегло інших людей.

Як уточнила Скрипник, за інформацією рятувальників, вони знали про знахідку у Федорівці та просили чоловіка не чіпати пристрій до приїзду піротехніків.

Відкрито кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-