На світанку росіяни випустили чотири ракети по Краматорську

На світанку росіяни випустили чотири ракети по Краматорську

Фото
Укрінформ
Війська рф на світанку випустили чотири ракети по Краматорську Донецької області.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

"На світанку росіяни випустили 4 ракети по Краматорську – за попередньою інформацією, без жертв. Обсяги руйнувань встановлюємо", - йдеться у дописі.

За словами Кириленка, на Волноваському напрямку вночі відбувалися інтенсивні артобстріли Вугледара та Павлівки, минулося без жертв.

На Донецькому напрямку дві людини зазнали поранень у Красногорівці, зафіксовано обстріли Мар’їнки та Георгіївки. В Авдіївці вночі були поодинокі влучення у старій та центральній частинах міста, жертв немає.

Читайте також: росіяни минулої доби вбили одного жителя Донеччини та ще п'ятьох поранили

"На Горлівському напрямку найбільше шкоди росіяни завдали Бахмуту – вбили 1 людину, поранили ще 2. Пошкодили 5 приватних будинків, 1 багатоповерхівку та 1 підприємство. У Соледарській громаді інтенсивні обстріли відбувалися поблизу Яковлівки та Бахмутського, також під вогнем – околиці Турецької та Світлодарської громад», - зазначив очільник ОВА.

Він поінформував, що на Лисичанському напрямку загарбники поранили жителя Лимана, не припиняються обстріли Торського та Зарічного.

Читайте також: Загарбники обстріляли село на Запоріжжі ракетами С-300

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1,2 млн. До зими в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-