Усі історії агресорів закінчуються покаранням, чекає воно і на російську владу – Зеленський

Усі історії агресорів закінчуються покаранням, чекає воно і на російську владу – Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що усі історії агресорів закінчуються покаранням, тому чекає воно і на російську владу.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський повідомив у Телеграмі.

"Усі історії агресорів закінчуються покаранням. Чекає воно і на російську владу... Декілька парламентських асамблей і національних парламентів уже проголосували за підтримку створення трибуналу у справі про агресію Росії проти нашої країни", - зазначив глава держави.

Зеленський додав, що докладніше про історію судових процесів щодо воєнних злочинів розповіли у новому випуску United24 Media.

Читайте також: Зеленський опублікував ролик з вечірнього Херсона

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський утворив робочу групу, яка займатиметься питаннями створення спеціального міжнародного трибуналу щодо притягнення до відповідальності винних в агресії проти України.

Створення такого трибуналу підтримали Парламентська асамблея Ради Європи, Європарламент, Парламентська асамблея НАТО, Парламентська асамблея ОБСЄ.

Київ опрацьовує кілька варіантів створення спеціального трибуналу, один із них – на основі угоди між Україною та ООН, яка може ухвалити відповідну резолюцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-