У Маріуполі фіксують перекидання російських сил у напрямку Бердянська

У Маріуполі фіксують перекидання російських сил у напрямку Бердянська

Відео
Укрінформ
У захоплених загарбниками Маріуполі та Маріупольському районі фіксують перекидання військової техніки рф та великої кількості мобілізованих у напрямку Бердянська.

Про це у Телеграміповідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко й опублікував відео, передає Укрінформ.

"Фіксуємо рух сил окупантів у Маріуполі та Маріупольському районі. Військова техніка, зокрема важка та системи ППО ("Бук"), та мобілізовані у великій кількості сьогодні перекидаються в напрямку Бердянська. Через великий трафік (коридор у Крим по суходолу, на ділянці Маріуполь-Мангуш) військові автівки та тягачі рухаються спочатку по трасі Маріуполь-Нікольське, потім Нікольське-Мангуш, об’їзна дорога Мангуш - напрям Бердянськ", - написав Андрющенко.

За його словами, після "Херсонського падіння" російської армії за Дніпро, Маріуполь перетворено на "перехрестя ротацій окупантів".

Читайте також: У Маріуполі фіксують збільшення кількості загарбників і військової техніки

Як повідомлялося, раніше Андрющенко заявив, що після визволення Херсона Маріуполь перетворюється на головний військово-логістичний хаб та тилову базу загарбників.

11 листопада Головне управління розвідки Міноборони повідомило, що Херсон повертається під контроль України.

Фото: Телеграм Петра Андрющенка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-