Загарбники за добу 11 разів обстріляли Херсон, поранена людина

Загарбники за добу 11 разів обстріляли Херсон, поранена людина

Фото
Укрінформ
російська армія за добу 26 грудня 40 разів обстріляла територію Херсонської області, 11 разів атакувала Херсон, є поранена людина.

Як передає Укрінформ, про це голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич повідомив у Телеграмі.

"російські загарбники 40 разів обстріляли територію Херсонщини. Били з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків. Місто Херсон ворог атакував 11 разів. Поцілили в завод, приватні та багатоквартирні будинки", - зазначив Янушевич.

Минулої доби через російські обстріли одна людина дістала поранення.

Пізніше у поліції Херсонської області додали, що російські агресори обстріляли громади Бериславського та Херсонського районів.

«Під нищівними ударами російських військ опинилися громади Бериславського та Херсонського районів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мирні населені пункти обстріляли з реактивних систем залпового вогню, важкої артилерії та мінометів, є постраждалі.

Житлові квартали Херсона ворожа армія накривала цілодобово, центр міста та прибережні райони опинилися під артобстрілом з лівого берега Дніпра.

За минулу добу поліція відкрила 27 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині.

Читайте також: ЗСУ відбили ворожі атаки біля восьми населених пунктів

Як повідомляв Укрінформ, через постійні російські обстріли склалася загрозлива ситуація в Корабельному районі Херсона: у багатьох будинках відсутні електро- і теплопостачання, вода, у деяких - газ.

Фото: Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-