Слово «росія» є ідеальним синонімом слова «брехня» - Подоляк

Слово «росія» є ідеальним синонімом слова «брехня» - Подоляк

Укрінформ
Слово «росія» наразі є абсолютним, ідеальним синонімом слова «брехня».

Про це у телемарафоні "Єдині новини" заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк, відповідаючи на питання щодо оголошення росією «перемир’я» і його порушення нею ж, передає кореспондент Укрінформу.

«Я навіть більше скажу: у принципі, наші партнери не просто зрозуміли все, що стосується рф – це вони вже зрозуміли на початку війни і по ходу війни, - а сьогодні вони розуміють, що слово «росія» - це абсолютний, ідеальний синонім слова «брехня». От усе, що пропонує і пропонувала, і це дуже важливо, рф – це завжди була брехня», - заявив він.

За словами Подоляка, рф ніколи нічого не хоче робити у рамках тих чи інших домовленостей, окрім того, що вигідно їй самій.

Читайте також: Проведення Саміту Україна-ЄС у Києві стане потужним сигналом — Подоляк

«Тобто, рф це просто ще раз зафіксувала (з цим «перемир’ям» – ред.), і всі це побачили. Як тільки путін заявив, що він віддає «указаніє» російській армії припинити вогонь – односторонньо, одноосібно, - у цей же час наша офіційна позиція була достатньо жорстка. Ви розумієте, що ми абсолютно точно не будемо зупинятися, поки не звільнимо свою територію. Але практично одразу (з цим – ред.) синхронно всі західні країни розставили крапки над «і» - уточнив радник керівника ОП.

Він поінформував, що всі західні країни сказали, що вони не вірять рф і вважають, що це – конкретний обман.

На думку посадовця, рф хоче просто отримати невелику паузу, щоб підтягнути резерви і з новими силами збільшити інтенсивність війни на тому чи іншому напрямку в Україні тощо.

Читайте також: Компромісів та нових «мінськів» на користь російських убивць не буде — Подоляк

Подоляк зазначив, що західні партнери все це чітко проговорили.

«І нарешті останнє, про що вони говорять: все, що робить рф – це виключно пропагандистська брехня, яка розрахована, перш за все, на країни Латинської Америки, Азії, Африки. рф хоче сказати третьому світу, що росія пропонує мир, і тільки Україна така кровожерна країна, яка хоче продовжувати війну. Це дико, (і це – ред.) зрозуміло всім», - сказав представник ОП.

Відповідаючи на питання, Подоляк сказав, що не думає, що Угорщина буде створювати для України якісь складнощі в низці питань.

«...Угорщина ... дуже багато говорить, щось робить, торгується якось, але між тим дозволяє ЄС проводити всі процедури, необхідні для того, щоб надавати нам фінансову, гуманітарну, економічну допомогу і таке інше», - додав представник ОП.

За його словами, всі ключові європейські держави, і окрім того, Євросоюз у цілому, "достатньо чітко сказали, і наразі вони це показують, що будуть підтримувати Україну в повному обсязі, бо рф має програти. Це прямо сказали, і не тільки у риториці, а й у передачі нам усієї необхідної номенклатури зброї".

Читайте також: рф не хоче переговорів, а намагається уникнути відповідальності - Подоляк

Як повідомлялося, раніше російські пропагандистські медіа повідомили, що президент країни-терориста рф володимир путін нібито доручив ввести з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня “режим припинення вогню” по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні.

Зі свого боку радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що для росії «тимчасове перемир’я» можливе після виходу з тимчасово захоплених територій, бо Україна не атакує чужі землі й не вбиває цивільних, а знищує виключно загарбників.

У свою чергу у американському Інституті вивчення війни заявили, що путінське "перемир'я" є інформаційною операцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-