Захисники на передовій демонструють потрібну результативність у знищенні ворога – Зеленський

Захисники на передовій демонструють потрібну результативність у знищенні ворога – Зеленський

Укрінформ
Українські воїни на передовій демонструють дуже потрібну Україні результативність у знищенні ворога.

Як передає Укрінформ, про це Президент Володимир Зеленський сказав у зверненні.

«Хочу сьогодні відзначити – як уже традиційно – наших героїв на передовій. Тих, хто щодня демонструє надзвичайну хоробрість, неймовірну стійкість та дуже потрібну Україні результативність у знищенні ворога», - сказав Зеленський.

Зокрема, він подякував десантникам 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, піхотинцям 72-ї та 110-ї окремих механізованих бригад, підрозділам та силам підтримки цих бригад, гармашам 55-ї окремої артилерійської бригади за відвагу та влучність на Донеччині.

Читайте також: Президент: В Україні вирішується доля світового порядку, заснованого на правилах і людяності

«А ще – 128-ма окрема гірсько-штурмова бригада та 1-й артилерійський дивізіон 44-ї окремої артилерійської бригади. Дякую вам, хлопці, за гідну відповідь ворогу на атаки проти нашого Запоріжжя!», - сказав Президент.

Крім того, Глава держави подякував 66-тій і 92-гій окремих механізованим бригадам, 81-шій окремій аеромобільній бригаді, 95-тій окремій десантно-штурмовій бригаді за те, що не лише завдають ворогу суттєвих втрат на Луганщині, а й дають віру в наш рух до звільнення нашої землі.

«Слава всім, хто воює за Україну! Дякую всім, хто допомагає! Світла памʼять кожному й кожній, хто віддав своє життя за волю для України! Слава Україні!», - додав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Держдеп США розкрив деталі нового пакету військової допомоги Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-