Ворог за добу обстріляв 10 населених пунктів на Донеччині: у поліції показали наслідки

Ворог за добу обстріляв 10 населених пунктів на Донеччині: у поліції показали наслідки

Фото
Укрінформ
У Донецькій області минулої доби внаслідок обстрілів постраждали 10 населених пунктів, пошкоджено 28 цивільних об’єктів, зокрема школу, житлові будинки, газові труби.

Про це повідомляє обласна поліція, передає Укрінформ.

Як зазначається, на Донеччині поліція задокументувала за добу 32 вогневі атаки, внаслідок обстрілів постраждали 10 населених пунктів.

Зокрема, обстрілів зазнали міста Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Часів Яр, смт Велика Новосілка, села Кам’янка, Времівка, Карлівка, Ласточкине, Красногорівка.

"Ворог бив з авіації, РСЗВ "Град", артилерії. Пошкоджено 18 житлових будинків, школу, господарчу споруди, газові труби, гаражі, автомобілі", - поінформували у поліції.

За її даними, найбільше ударів – 20 – зазнав Покровський район. Шести авіаударів завдано по Ласточкиному, п’яти - по Авдіївці. Інформації щодо жертв та пошкоджень не надходило.

Ракетний терор рф на Донеччині / Фото: Нацполіція

У Часовому Ярі та Бахмуті руйнувань зазнали 2 багатоквартирні та приватний будинки, гаражі, автомобілі. Люди не постраждали.

З реактивної артилерії російські військові обстріляли Костянтинівку, де пошкоджено 14 приватних будинків, об’єкти критичної та соціальної інфраструктури. Жертв серед населення не зафіксовано.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: росіяни за добу атакували дев'ять областей України - зведення ОВА

За допомогою поліції 7 березня евакуйовано з Донеччини 164 людини, загалом від початку обов’язкової евакуації - понад 48 970 осіб, серед них 6525 дітей, 2373 людини з інвалідністю.

Як повідомлялося, в ніч проти 8 березня російські загарбники завдали ракетного удару по селу Мемрик на Донеччині, зранку двічі під обстріл потрапила Авдіївка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-