Війська рф вдарили по чотирьох населених пунктах Сумщини та Чернігівщини

Війська рф вдарили по чотирьох населених пунктах Сумщини та Чернігівщини

Укрінформ
російські війська за першу половину дня 10 березня випустили по прикордонню Сумської та Чернігівської областей понад 60 боєприпасів, під ворожими ударами опинилися чотири населені пункти.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Північ" повідомило у Телеграмі.

Зокрема, з 08:50 до 09:05 у районі села Сеньківка зафіксовані 11 влучань, імовірно, з мінометів 120-міліметрового калібру. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Об 11:10 відбулися два вибухи, схожі на гранатометний постріл (ВОГ), у районі села Гай. Унаслідок ворожого обстрілу пошкоджень зазнав цивільний автомобіль, постраждалих серед місцевих жителів немає.

З 11:55 до 14:40 зафіксовані 42 влучання, імовірно, з мінометів 120-міліметрового калібру в районі села Леонівка. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Читайте також: Ворог обстрілює прикордоння Харківщини - пошкоджений центр реабілітації для дітей

Із 13:40 до 14:15 відбулися шість влучань по території села Ходіне. Удар був здійснений, імовірно, із самохідних артилерійських установок ворога. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Втрат серед особового складу та техніки, за даними командування, у жодному з випадків немає.

Як повідомляв Укрінформ, 9 березня російська армія атакувала дев'ять областей України, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-